Make a World of Difference

DEVELOPING REAL COMMUNICATION

PASIUNE

Noi credem că atunci când faci lucrurile cu pasiune, munca devine uşoară. Că atunci când găseşti inspiraţie, prinzi aripi. Alege să pui pasiune în tot ce faci, alege să fii inspirat. Pentru că noi credem că succesul este rezultatul alegerilor. Dacă îți dorești să devii pasionat de limba engleză, SPEAK îți propune ceva diferit.

COMUNICARE

SPEAK English Academy oferă o alternativă la modul de predare tradițional a limbii engleze în şcoli şi în cadrul lecţiilor particulare. Prin metode moderne, bazate pe comunicare, cursanții vor începe să vorbească de la primele ore, folosind modelul de învățare al vorbitorilor nativi. E timpul să învățăm engleza pentru a interacționa cu ceilalți, nu ca pe o colecție de cuvinte.

INOVAȚIE

La SPEAK English Academy cursanţii vor învăţa într-un mediu prietenos și dinamic, alături de colegi cu vârstă şi nivel de engleză similare, în grupe restrânse, dar antrenante. Prin activități interactive și amuzante, jocuri, muzică, mișcare, învățatul limbii engleze devine o plăcere. Noile tehnologii integrate în cadrul lecțiilor creează un mediu familiar, interactiv și motivant. Cursurile sunt adaptate intereselor participanților, cu subiecte incitante și atractive. Metoda SPEAK promovată de Academie va avea ca rezultat un progres vizibil, certificat prin teste şi simulări de examene Cambridge.

PROFESIONALISM

Alături de profesori cu experienţă şi certificări internaţionale cursanţii vor dobândi cunoştinţe de limba engleză, dezvoltând în același timp ”abilitățile secolului XXI” – 21st Century Skills – (Comunicare, Colaborare, Creativitate și Gândire Critică), esențiale pentru a face față provocărilor aduse de o societate în continuă transformare. Ne dorim să creăm o legătură reală între profesori, elevi şi părinţi, să le transmitem dragostea pentru limba engleză și dorința de a pune pasiune în tot ce fac, pentru ca împreună să ne îndreptăm spre excelenţă.

Echipa noastră

FONDATORI & PROFESORI

SPEAK English Academy - Elena Morosan

Elena Moroșan

TEACHER & CO-FOUNDER

Elena este profesor de limba engleză și are experiență internațională în predarea limbii engleze pentru toate nivelurile, precum și una din cele mai prestigioase certificări din domeniu – CELTA de la Universitatea Cambridge. 

Speak English Academy - Cursuri Limba Engleză, Pregătire Cambridge

Camelia Barariu

CEO & CO-FOUNDER

Camelia deține experiență de peste 15 ani în management. Experiența acumulată și expertiza dezvoltată, i-au oferit oportunitatea de a înțelege nevoile clienților și de a le oferi soluții personalizate, adaptate acestora. 

Anca Cerbu

TEACHER

Anca este profesor de limba engleză și deține experiență internațională în predarea limbii engleze pentru toate nivelurile. A urmat studiile de masterat la Universitatea Castilla La Mancha din Spania și a obținut diploma de masterat în Digital Humanities.

Gabriela Pâslaru

TEACHER

Gabriela este absolventă a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, secția franceză-engleză, Universitatea Ștefan cel Mare, Suceava, fiind șef de promoție. A participat la un stagiu de perfecționare a limbii la Universitatea Jean Moulin, Lyon, din Franța, în cadrul programului de schimb de experiență Socrates-Erasmus.

Loredana Mureșan

TEACHER

Loredana este profesor de limba engleză din 2003 și deține experiență în predarea limbii engleze pentru copii, adolescenți și adulți.

Testimoniale

CE SPUN OAMENII DESPRE PROFESORII SPEAK

logo-motto-square-01

Hayley Robinson

Examinator Cambridge Fost Șef de catedră, Academia de Limba Engleză Saint Gabriel, Sevilla, Spania
Elena este un profesionist dinamic, pregătit și dedicat. Lecțiile ei sunt întotdeauna atractive și ea dezvoltă ușor relații cu toată lumea. De la tinerii cursanți până la adulți și de la începători până la avansați, Elena vă va îndruma cu grijă pe parcursul experienței dvs. de învățare și vă asigură că veți rămâne motivați și vă veți atingeți obiectivele.

 Elena is a dynamic, knowledgeable and dedicated professional. Her lessons are always engaging and she builds rapport easily with everyone. From young learners to adults and from beginner to proficient, Elena will guide you through your learning experience with care and ensure you stay motivated and achieve your goals.  
logo-motto-square-01

Richard Vincent

Director of CELTA Training Courses, Granada, Spain
Consider că Elena este o profesoară foarte competentă, dedicată și profesionistă, care are în vedere mereu nevoile studenților săi în planificarea și pregătirea lecțiilor. Are o prezență plăcută în clasă, stabilește relații apropiate cu cursanții iar orele ei sunt antrenante și dinamice. Are o abordare extrem de pozitivă în ceea ce privește predarea și am asistat la cursuri care au fost extrem de benefice pentru cursanți și i-au ajutat să-și îmbunătățească și să-și dezvolte limba engleză.

I found Elena to be a very competent, dedicated and professional teacher who always considers the needs of her students foremost in planning and preparation of lessons. She has a strong classroom presence, has nice rapport with learners and gives classes which are engaging and dynamic. She has a very positive approach to teaching and I have seen her deliver classes which have really benefitted learners and helped them to extend and develop their English.  
felix-romero

Felix Francisco Enriquez Romero

Fost student, Academia de Limba Engleză Saint Gabriel, Sevilla, Spania
Mai mult decât un profesor! Îmi amintesc cât de entuziasmat mă simțeam atunci când veneau orele de engleză. Elena știe cum să facă lecțiile plăcute și să le ofere studenților încrederea necesară pentru susţinerea examenelor.

More than teaching! I still remember how excited I was feeling when it was the time for English lessons. Elena knows how to make lessons enjoyable and provide students with the confidence needed for the exam.
paul-vizitiu

Paul Vizitiu

Fost elev, Școala Gimnazială Milișăuți, România
Sunt un fost elev al dnei Elena Moroșan și pot spune despre ea că este o persoană sinceră și conștiincioasă, cu capacități foarte amplu dezvoltate de predare și înțelegere, portretul său moral reprezentând idealul în cadrul relației profesor-elev. De-a lungul formării mele, dna Elena Moroșan a jucat un rol cheie, oferindu-mi sprijin necontenit, fapt datorită căruia pot susține afirmația despre rolul ei important în cadrul dezvoltării mele morale.
ioana-cretu

Ioana Crețu

Fost elev, Școala Gimnazială Milișăuți, România
Pe lângă faptul că este o profesoară cu abilități reale care și-a găsit vocația, Elena Moroșan are un caracter frumos; ea poate fi un model pentru elevi, cu o personalitate extrem de plăcută, o combinație de inteligență, înțelepciune, bunătate, simț al umorului. Ea este pur și simplu ființa mea preferată!
irene-cruikshanks

Irene Cruikshanks

Trainer & Evaluator Celta (Cambridge) Profesor de limba engleză
Cursurile Elenei au în centru cursanții. Ea creează materiale interesante pentru a le oferi oportunități variate de exersare a limbii engleze, astfel încât elevii devin foarte implicați. Explicațiile ei clare îi ajută pe elevi să înțeleagă și să folosească gramatica cu acuratețe - asta face toată diferența! Elevii Elenei se distrează practicând limba engleză și primesc un feedback clar cu privire la modalitățile de îmbunătățire. Prin urmare, elevii progresează cu adevărat - ei observă îmbunătățirea și acest lucru îi motivează.  

Elena’s classes are very focused on the learners. She devises interesting materials to give them practice, so consequently the students’ level of engagement is high. Her clear explanations really help students to understand and use grammar accurately – that makes all the difference! Elena’s students have fun practicing the language, and get clear feedback on how to improve. So learning really happens – the students notice their improvement, and it’s motivating for them.’  
saleh-farazi

Saleh Farazi

 Fost profesor de limbă engleză la Green City School, Sevilla, Spania Profesor asistent, School of Management, New Jersey Institute of Technology, SUA
Cursurile Elenei reprezintă o combinație rară: învățare serioasă într-un mod distractiv! Cunoștințe avansate și metode de predare de vârf, pasiune pentru limba engleză, un puternic simț al responsabilității și o abilitate excepțională de comunicare. Elena le are pe toate și de aceea aș vrea să mai pot participa la orele ei!  

Elena's classes represent a rare combination: serious learning in a fun way! Advanced knowledge and cutting-edge teaching methods, passion for English, a strong sense of responsibility, and an inherent exceptional communication skill. Elena has got all these in one place and that is why I wish I could still attend her classes!  
karolina-pander

Karolina Pander

Fost profesor de limbă engleză, Academia de Limba Engleză Saint Gabriel, Sevilla, Spania
Am avut plăcerea să lucrez cu Elena anul trecut. Din punct de vedere profesional, Elena este foarte calificată și foarte experimentată, lucru de care nu doar elevii, ci și echipa de profesori au putut profita. Ea este incredibil de talentată în domeniul ei și are o abilitate unică de a transmite cunoștințele și de a face pe toată lumea să înțeleagă. Atitudinea ei pozitivă îi face pe elevi să participe activ și astfel să progreseze. La nivel personal, Elena a fost profesoara mea preferata si, de asemenea, favorita majoritatii studentilor. Este tipul de profesor pe care toată lumea ar vrea să îl aibă: carismatic, corect, cu multă răbdare și un ascultător foarte bun.  

I have had the pleasure of working with Elena last year.  At a professional level Elena is highly qualified and very experienced, which not only the students but also the teacher team could profit from. She is incredibly skilled in her field and has a unique ability of transmitting her knowledge and to make everyone understand. Her positive attitude makes her students want to participate actively and learn more and more.  On a personal level Elena was my favourite teacher and also the favourite of most of the students. She is the kind of teacher everyone wants to have. Lovely, fair, with a lot of patience and a very good listener.